Circuskamp van Muzemix

Schermafbeelding 2018-01-21 om 23.00.41
Opgelet! Er zijn geen plaatsen meer voor het circuskamp tijdens de paasvakantie. Maar niet getreurd; van 2 tot en met 6 juli organiseren we opnieuw een circuskamp. Interesse in dit kamp? Stuur alvast een mailtje naar gil@muzemix.be, of zet je op de wachtlijst voor het kamp tijdens de paasvakantie.

Zin om te spelen en te experimenteren met circusvaardigheden (jongleren, diabolo, evenwichtsoefeningen, basisacrobatie, percussie)? Of wil je graag je eigen circusmateriaal maken? En zo een échte circusartiest worden?

Kom mee op het circuskamp van Muzemix! Een week lang word je ondergedompeld in de knotsgekke wereld van het circus. We sluiten vrijdag af met een toonmoment voor ouders en vrienden.


★ Voor kleuters & kinderen (geboortejaar 2009-2010-2011-2012)
★ Van 2-6 april 2018, dagelijks van 9u30 tot 16u00 (opvang vanaf 8u00 & tot 17u30)
★ Waar? M-huis, Rijksweg 170, lanklaar (naast Aẽga)

Leuke extra! Als deelnemer aan dit kamp krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse Muzemix koor- en theateroptredens, M.art. De kooroptredens zijn op 28 en 29 april. De Villa-M toonmomenten op 1 mei. Tijdens het optreden van 1 mei krijgen circustechnieken ook een plek. Heb je na dit kamp zin om op een écht podium jouw talent te tonen, dan kan dat tijdens de toonmomenten op 1 mei. Maar niets hoeft natuurlijk, dit is een vrijblijvende extra. 

Inschrijven kan tot 15 maart! Er kunnen maximum 24 deelnemers deelnemen.
Snel zijn is de boodschap! We werken in kleine groepjes met extra aandacht voor elk kind.

Inschrijvingsprijs tussen 90 en 110 euro. Je bepaalt zelf welk bedrag (tussen €90 en €110) je kan betalen. Met dit solidair prijzensysteem wil Muzemix aandacht schenken aan de diversiteit in de maatschappij en streven naar gelijke kansen voor ieder kind. In de prijs is kwalitatieve begeleiding, professionele circus- en percussiebegeleiders  en gebruik materiaal inbegrepen. Drank en lunch is hier niet bij inbegrepen, die breng je iedere dag zelf mee.

Meer info? Aarzel niet om ons te contacteren; gil@muzemix.be of 0477 940 680.

In samenwerking met Ronny Verslegers (slagwerker) en Circus Aterlier BalanCirk. 
Met de steun van de Vlaamse Overheid. 

 

 

Share