Communicatie Muzemix i.v.m. Corona (COVID-19)

Beste Muzemixers,
Beste Muzemix sympathisanten,

Na grondig overleg besloten we om onze werking voorlopig op te schorten. Dit wil zeggen dat wij vanaf vandaag GEEN activiteiten laten doorgaan, minstens tot eind maartTot onze grote spijt kan onze jaarlijkse voorstelling M.ART NIET doorgaan op 11 april

Enerzijds omdat we ons nu niet verder kunnen voorbereiden en anderzijds omdat de corona-situatie volgens de verwachtingen tegen 11 april niet veel beter zal zijn.

Wij bereiken ook mensen met een zwakkere gezondheid. Niet alleen grootouders die op M.ART naar hun kleinkinderen komen kijken. We hebben ook leden die kampen met een zwakke gezondheid.

Wij beseffen zeker dat dit voor iedereen heel jammer is, en dat dit een domper zet op onze werking. Maar wij willen onze verantwoordelijkheid nemen omdat we vinden dat we solidair moeten zijn en mee moeten helpen om risicogroepen (oudere mensen, mensen met een zwakke gezondheid, …) te beschermen. Vele mensen (o.a. kinderen) dragen en verspreiden het virus zonder zelf symptomen te vertonen.

Bovendien moet het aantal zieken beperkt worden om te vermijden dat er een tekort komt aan medisch materiaal zoals beademingsapparatuur en aan verzorgend personeel.

In de komende dagen/weken zullen wij de tijd nemen om alle taken uit te voeren die nodig zijn om M.ART af te lassen en om de nabije toekomst te regelen.

Eind maart buigen we ons over de heropstart van onze werking en M.ART. Jullie zullen uiteraard snel hierover geïnformeerd worden.

Iedereen die al een ticket besteld heeft voor M.ART zal dit uiteraard terug betaald krijgen.

Voor tips of vragen weten jullie ons te vinden!

Wij beseffen dat deze beslissing voor alle Muzemix-vrijwilligers vele uren extra engagement – naast studies en werk – betekent bovenop dat wat zij wekelijks of dagelijks al gratis doen voor onze vereniging.

Dankjewel hiervoor, dit is van ontelbare waarde!

Tot slot: zorg goed voor jezelf en je omgeving!

Namens het bestuur van Muzemix,

Leanne Bongaerts, Saartje Brockmans, Sofie Brockmans, Renate Coolen, Ruth Doumen, Jonnick Fonke, Jolien Gielen, Maarten Hamal, Tristan Kenzeler, Merel Schouteden, Silvia Vergoossen en Gil Géron

Share