Kom ons team versterken!

25398314_1655426284479912_3418182599384483720_o

Goesting om ons Muzemix team te komen versterken? Wij zijn voor volgend werkjaar (vanaf september 2018) nog op zoek naar… 

PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE M.ART (M/V/X)

Je bent een teamplayer die van aanpakken weet, maar zich uiteraard ook graag laat omringen door anderen om de klus te klaren. Je hebt organisatorische skills en bij het woord ‘deadlines’ gaat jouw hart sneller kloppen. Je organiseert ons jaarlijks M.art optreden, uiteraard wordt je hierin bijgestaan door andere vrijwilligers. Daarnaast maak je deel uit van de Algemene Vergadering van Muzemix, die een zestal keer per jaar samenkomt.

MAATWERKBEGELEIDER VILLA-M (M/V/X)

Muzemix staat open voor alle kinderen en jongeren. Voor de afdeling Villa-M zijn we op zoek naar een begeleider die mee helpt garanderen dat elk kind volwaardig en evenwaardig kan meedoen. 

– Je bewaakt dat de activiteiten (muzische sessies) voldoende gedifferentieerd zijn.
– Je gaat na op welke momenten bepaalde kinderen nood hebben aan extra ondersteuning.
– Je denkt mee over de uitdagingen in een inclusief traject.

Je begeleidt mee met een focus op diversiteit en maatwerk. Je wordt ingeschakeld in een 4-koppig jong animatorenteam dat elke zaterdag van 09u30 tot 12u30 een tof aanbod biedt aan (max.) 30 jongeren, ingedeeld in 2 groepen (6-12 jaar, 12-16 jaar). We komen samen om 09u00 en sluiten af om 14u00 (na een overleg/voorbereidingsmoment).

We bieden je een leerrijke omgeving, vormingskansen en een toffe ontmoetingsplek met andere leeftijdsgenoten. En vooral een kans om als vrijwilliger diverse kinderen en jongeren de mogelijkheid te bieden om te schitteren op een podium.

Heb je vragen of twijfel je om ons team te komen versterken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze voorzitster Sofie Brockmans (sofie@muzemix.be).

ANDERE VRIJWILLIGERS (M/V/X)

Uiteraard zijn we bij Muzemix steeds op zoek naar heel wat helpende handen, doeners en denkers, tijdens onze projecten, events, klusdagen in ons M-huis, promotiemedewerkers,…

Goesting om op een andere manier je steentje bij te dragen aan Muzemix? Contacteer ons! 

 

Share