Informatie

Al lid van Muzemix?

Dan kan je alle informatie over hoe je (opnieuw) in te schrijven terug vinden in
onze Muzemixer! Hieronder vind je nog eens alle informatie op een rijtje.

INSCHRIJVEN KAN HIER!

Nieuw bij Muzemix?

Wil je graag inschrijven voor één van de koren van Muzemix?
Het werkjaar van de koren loopt van september tot en met juni, met wekelijkse repetities.

Wil je graag inschrijven voor Villa-M en Muze-Academie?
Voor Villa-M en Muze-Academie oopt het werkjaar van september tot en met mei, met wekelijkse momenten. Startdag: 2 september, einddatum: 26 mei.

Opgelet! – Er is een maximum aantal jongeren dat zich kan inschrijven voor Villa-M en Muze-Academie. Als er teveel inschrijvingen zijn kijken we naar de datum van inschrijven. Je krijgt na je inschrijving zo snel mogelijk bericht of je inschrijving bevestigd wordt of niet.

Over het inschrijvingsgeld

  • Bij elke afdeling zie je twee prijzen staan. Je mag helemaal zelf kiezen welk bedrag (tussen beide prijzen) je wil betalen. De minimumprijs dekt de directe kosten die Muzemix maakt voor de wekelijkse activiteiten (locatie, materiaal,…) De streefprijs bevat ook onze werkingskosten (administratie, onkosten vrijwilligers,…). Met dit solidair prijzensysteem wil Muzemix aandacht schenken aan de diversiteit in de maatschappij en streven naar gelijke kansen voor ieder kind of jongere.
  • Lidgelden zijn inclusief verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en persoonlijke ongevallen) en gekwalificeerde begeleiding.
  • Wees er bij de koren zeker van dat je alle repetities kan komen voordat je je inschrijft want regelmatige aanwezigheid is belangrijk!

Voor Faldera is het inschrijvingsgeld vrij te bepalen tussen de minimumprijs van 60 euro en de streefprijs van 75 euro.

Voor Zazoe is het inschrijvingsgeld vrij te bepalen tussen de minimumprijs van 60 euro, en een streefprijs van 75 euro.

Voor NooTuitgang is het inschrijvingsgeld vrij te bepalen tussen een minimumprijs van 65 euro, en een streefprijs van 80 euro (voor studenten tot en met 26 jaar). Ben je ouder dan 26? Dan betaal je minimum 70 euro, maximum 85 euro.

Voor Famuuz is het inschrijvingsgeld vrij te bepalen tussen een minimumprijs van 65 euro, en een streefprijs van 80 euro (voor studenten tot en met 26 jaar). Ouder dan 26 of geen student meer? Dan betaal je een minimumprijs van 70 en een streefprijs van 85 euro.

Voor Villa-M en Muze-Academie is het lidgeld vrij te bepalen tussen een minimumprijs van 80 euro en een streefprijs van 95 euro.

Bijkomende activiteiten en weekends
Jaarlijks organiseert Muzemix ook ledenweekends of koordagen.
Meer daarover hoor je tijdens het jaar!

Financiële moeilijkheden?
Bij financiële moeilijkheden kan contact opgenomen worden met de voorzitter (Sofie Brockmans,  sofie@muzemix.be) om een mogelijke oplossing te bekijken voor betaling van lidgeld en/of weekendbijdrage.

Wanneer is mijn inschrijving definitief? 
Een inschrijving is pas geldig zodra een inschrijvingsformulier (papier of online) bezorgd werd aan Muzemix, Muzemix bevestigd heeft dat er plaats vrij is én het lidgeld overgeschreven werd naar de rekening van Muzemix BE97 9731 1030 0249.

Nog vragen over je inschrijving? 
Daarvoor kan je terecht bij Mieke, via mieke@muzemix.be

INSCHRIJVEN KAN HIER!