Muzemix zoekt!

Muzemix kent als sinds jaar en dag een straf team van vrijwilligers. Ook dit jaar waren er heel wat helpende handen en hoofden die van Muzemix maakte wat het was. Volgend jaar bereiden we ons vrijwilligersteam graag uit en gaan we op zoek naar heel wat nieuwe vrijwilligers. Is Muzemix ook iets voor jou?
 
Naar deze mensen zijn we op zoek:


Workshop verantwoordelijke koren
jij regelt de workshops (minstens 2) per jaar per koor. Handelt de financiën af met de penningmeester, bespreekt de inhoud van de workshops met team koor en dirigenten en uiteindelijk ook met de organisatie die de workshops komt geven.

Verantwoordelijke externe optredens / Je  bespreekt elke aanvraag met het team en handelt het contract af in afspraak met team en dirigent.

Regisseur kooroptredens /  Je bent de verbinding tussen team events en team koor. Je zorgt dat de noden van de koren zijn afgestemd op de vragen van team events (grootte podium, uren van optreden, belichting, enz…).

Promo & ledenwerving koren  Jij bent degene die de ledenwerving in gang zet, en je voert uit samen met hulp van het team. Je spreekt met de communicatie-verantwoordelijke van Muzemix af hoe dit gedaan kan worden en inspireert team koor met voorstellen.

Promo & ledenwerving Villa-M & Muze-Academie /  Jij bent degene die de ledenwerving in gang zet, en je voert uit samen met hulp van het team. Je spreekt met de communicatie verantwoordelijke van Muzemix af hoe dit gedaan kan worden en inspireert team met voorstellen.

Secretaris Muzemix Bestuur / Je bent verantwoordelijk voor verslagen en archivering. Daarnaast ben je meedenkende kracht in het beleid van Muzemix. Je bent lid van de Algemene Vergadering van Muzemix die een 6 tal keer per jaar samenkomt. Je bent aanwezig op ongeveer 6 vergaderingen van het bestuur zelf.

Eventmedewerkers / Jij bent die handson teamplayer die organisatorische skills heeft en houdt van deadlines. Je bent lid van de Algemene Vergadering van Muzemix die een 6 tal keer per jaar samenkomt.

CommunicatieverantwoordelijkeJij bent (een beetje) thuis is in de promo- en communicatie wereld en je kan ideeën aanbrengen voor leden- en publiekswerking. Je bent lid van de Algemene Vergadering van Muzemix die een 6 tal keer per jaar samenkomt.

Verantwoordelijke M-huis / Jij bent diegene die opmerkt wanneer er iets moet gedaan worden in het gebouw, en de teams en losse vrijwilligers mobiliseert om deel te nemen aan een klusdag. Jij bent niet degene die alles zelf oplost, maar de teams wel sensibiliseert om het gebouw proper achter te laten.

Klussers / Wil je graag je steentje bijdragen aan het gebouw, maar niet vergaderen? We zoeken altijd mensen die samen met onze vaste vrijwilligers ook muizenvallen kunnen checken, planken fixen, gras maaien, kleine klussen opknappen.

Orde-en hygiëne-experts / Je bent iemand die af en toe aangesproken kan worden om het gebouw orde of hygiëne toe te brengen. Concreet kan dat zijn: ramen wassen, dweilen, de keuken kuisen, …

Zin om vrijwilliger te worden bij Muzemix? Goesting in één (of meer) van bovenstaande taken? Twijfel je nog, en wil je er graag eens over babbelen? Contacteer onze voorzitster Sofie Brockmans, via Sofie@muzemix.be. Zij belt je dan graag een keer op. Misschien tot binnenkort! 

Share

M.art 2017: prikkelende optredens!

Schermafbeelding 2017-03-19 om 12.57.30

Op 13 en 14 mei verwelkomen we jullie graag op onze jaarlijkse Muzemix optredens: M.art. Laat je verwonderen door straffe popkoren en meeslepen door creatief theater, beweging, fotografie en muziek door jongeren. Dit alles in een gezellige sfeer en met een drankje. 


◊ ZATERDAG 13 MEI ◊

Graaf van Loon, Langs de Graaf 7, Stokkem
14u00 & 19u30

Kleuterkoor Faldera, kinderkoor Zazoe,
jeugdpopkoor NooTuitgang en volwassenenpopkoor Famuuz.

De koren treden zowel om 14u00 als om 19u30 op.
Uitgezonderd Faldera, dat enkel om 14u00 optreedt.


◊ ZONDAG 14 MEI ◊

M-huis, Rijksweg 170, Lanklaar
14u00 

Villa-M
Creatieve optredens bedacht en gebracht door de jongeren van Villa-M.


◊ TICKETS? 
Bij Muzemix leden of via
muzemix.be/tickets 


◊ MEER INFO? 
Facebook Muzemix
Facebook event M.art 

17 september: Buitengewone Villa-M startdag!

☆☆☆ BUITENGEWONE VILLA-M STARTDAG ☆☆☆

Ben je tussen 8 en 16 jaar? Hou je van creatieve dingen doen samen met je vrienden?
Kom dan naar de ‘Buitengewone Villa-M startdag’ op 17 september!

☆ Wat staat er op het programma? ☆

Ben je al lang bij Muzemix? Zit je vriend, vriendin, broer, zus, buur, zoon, dochter, kleinkind,… bij Villa-M? Of wil je gewoon eens proberen of Villa-M iets voor jou is?

Van 9u30 tot 12u30 is IEDEREEN WELKOM in ons Muzemix-huis (Rijksweg 170, Lanklaar).

Zo ziet de startdag eruit: 

09u30: Maak kennis met het Villa-M team en de Villa-M begeleiders!
09u45: Wat doen we zoal bij Villa-M? Ouders krijgen meer uitleg. De kinderen en jongeren gaan echt beleven wat Villa-M inhoudt. (Het wordt leuk!)
11u15: Ouders en (nieuwe) leden genieten van een voorstelling gebracht het Villa-M team of mede-leden van vorig jaar.
12u15: Gezamenlijk slotmoment + mogelijkheid tot inschrijven

Inschrijven of aanmelden voor de startdag hoeft niet.
Wees welkom! Tot dan! 

Een nieuw Muzemix-team!


Zo. Het afgelopen werkjaar zit er nog maar nét op, of het Muzemix-team is alweer stevig uit de startblokken geschoten om het volgend werkjaar 2015-2016 opnieuw vorm én inhoud te geven.

Muzemix heeft een straf, sappig, fris, gedreven en vooral gloednieuw team om een volledig jaar haar tanden in Muzemix te zetten. Ondertussen zijn we er volledig ingevlogen om Muzemix start-klaar te maken in september.

Heb je tijdens de zomermaanden een vraag over Muzemix, haar werking, de inschrijvingen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Vergeet je ook vooral niet in te schrijven! 

Tot binnenkort! — Team Muzemix

Muzemix zoekt jou!

LEUK NIEUWS!

Muzemix kijkt reikhalzend uit naar helpende handen en denkers om haar team te versterken! Ben of ken je iemand met (nog meer) goesting in Muzemix?

Nù zondag infomoment voor geïnteresseerde nieuwe vrijwilligers.

Zondag 29 mei, 20u00 tot 21u30,
Muzemix-huis, Rijksweg 170, Dilsen-Stokkem (Lanklaar)

13247927_1106888916000321_5705853277199272347_o(1)


 

KEN JE MUZEMIX NOG NIET?

Surf dan zeker even rond op onze website om onze werking beter te leren kennen.

Muzemix organiseert tal van activiteiten en projecten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op dit moment is onze core businesses onze vier koren: kleuterkoor Faldera, kinderkoor ZaZoe, jongerenpopkoor NooTuitgang en volwassenenpopkoor Famuuz.  Daarnaast biedt Muzemix ook een welkelijks creatief atelier aan, aan jongeren.

Goesting om Muzemix te leren kennen en weten of een plekje in onze team van vrijwilligers iets voor jou is? Wees dan ongeloflijk welkom op ons infomoment, nu zondag.

Zondag 29 mei, 20u00 tot 21u30.
Muzemix-huis, Rijksweg 170, Dilsen-Stokkem (Lanklaar)

Kan je er niet bij zijn zondag? Of je wilt nog meer info?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via info@muzemix.be
of een mailtje te sturen naar onze voorzitster Sofie, via sofie@muzemix.be.
Graag tot binnenkort!