Benefietconcert

“Keep Calm & Kelly On”, de nieuwe show van sopraan Kelly Poukens met aan de gitaar Maarten Vandenbemden. Een knotsgekke muzikale voorstelling met als voorprogramma vocal group Sugar&Spice van korenfamilie Muzemix.

In deze solo comedy voorstelling geeft sopraan Kelly Poukens eindelijk toe dat ze operazangeres is, een coming-out!  Om dit te vieren, bouwt ze samen met haar publiek een knotsgek feest. Tussen alle stress, paniek en chaos door roept ze nog snel tegen zichzelf: "Keep Calm & Kelly On" en voordat je het weet hangen de slingers hoog.

Sugar&Spice o.l.v. dirigente Sofie Brockmans is een vocal group uit Dilsen-Stokkem. Reeds drie jaar brengen zij popmuziek in een eigen jasje. Deze bruisende groep zangers zoekt steeds naar een nieuwe challenge. Het podium van de European Choir Games in Zweden was hun recente uitdaging. Hier hebben ze verschillende podia veroverd met hun enthousiasme. Deze fantastische ervaring werd bekroond met zilver!

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar de inclusie binnen Muzemix vzw. Om nieuwe kooruitdagingen voor iedereen mogelijk te maken.

Afspraak in Cultuurhuis De Zeepziederij te Bree op 9 december 2023 om 20.15 uur!

De zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Gelieve hiervoor contact op te nemen met Cultuurhuis De Zeepziederij via +32 89 84 85 65 of via
cultuur@bree.be.
Alle plaatsen zijn genummerd.

Kijk op Facebook of Instagram voor meer info over de wedstrijden.

Dirk GeeromsM-huis