UiTPAS bij Muzemix

Muzemix is de eerste vereniging in Dilsen-Stokkem die UiTPAS-partner is! Goed nieuws!

Ken je de UiTPAS al?

UiTPAS is een spaar-en voordeelprogramma voor vrijetijdsactiviteiten voor iedereen in Vlaanderen. Met UiTPAS kan een pashouder punten sparen en die dan weer omruilen voor kortingen of leuke dingen. Daarnaast is er ook een kansentarief verbonden aan de UiTpas.

Hoe werkt dat dan precies?

UitPAS kopen:

Een UiTPAS koop je 1 keer (voor 5 euro, bij kansentarief 1 euro) en is levenslang geldig. Je kan het kopen op verschillende plaatsen, bv. op de dienst WVC in het gemeentehuis van Dilsen-Stokkem, of in de bibliotheek van Dilsen, enzoverder. Als je de pas koopt, krijg je onmiddellijk 3 punten, die je achteraf dus voor voordelen kan inruilen.

Punten sparen:

Punten sparen kan je overal in Vlaanderen bij activiteiten waar ze meedoen met UiT. Er zijn heel wat gemeenten in Belgie waar punten verzameld kunnen worden.

Punten inruilen:

De punten inruilen kan ook op enorm veel plaatsen in Vlaanderen. Zo zijn bijvoorbeeld Dilsen-Stokkem, Maasmechelen en Lanaken aangesloten, dus in deze steden zijn er heel wat plaatsen die meedoen. Maar je kan ook elders in Vlaanderen punten sparen en inruilen. Zo krijg je bv. in de AB in Brussel 1 pintje gratis voor 5 verzamelde punten.

UiTPAS bij Muzemix?

  • Je krijgt 25 punten voor een lidmaatschap bij Muzemix.

  • Bij deelname aan bepaalde activiteiten (kooroptreden, uitstap, …) geven we ook 1 punt per UiTPAS houder. We laten telkens weten als er een activiteit is waar je punten kan verzamelen.

  • Mensen die een UiTPAS met kansentarief hebben, hoeven slechts 20% van het lidgeld betalen! De rest regelt Muzemix en de stad. Ben jij momenteel lid en heb je een UiTPAS met kansentarief? Laat Saartje snel iets weten, dan bezorgen we je dat stuk lidgeld terug wat je al betaald had maar dus niet hoeft te betalen!

  • Binnenkort is er ook een omruilvoordeel bij Muzemix.

 

Tine van Muzemix