Over Muzemix

Muzemix is een onafhankelijke vereniging (vzw), plaatselijk erkend als jeugdwerking en cultuurvereniging, met onze wortels en (wekelijkse) werking in Dilsen-Stokkem.

In eerste instantie wil vzw Muzemix mensen laten experimenteren met verschillende expressievormen. Het uitgangspunt hierbij is het talent van ieder mens in functie van algemene ontwikkeling. Dàt is onze missie.

Muzemix biedt kunsteducatie aan kinderen, jongeren én volwassenen. We organiseren tal van kunstzinnige projecten en activiteiten. Op wekelijkse basis is er een creatief huis voor verschillende leeftijden.

Of zoek je meer informatie over één van onze deelwerkingen;
Villa-M & Muze-Academie, Zazoe, NooTuitgang of Famuuz? 

Muzemix kiest opgeleide begeleiders, een positieve benadering voor elke mens, kleine groepen en een veilige sfeer.

Muzemix wordt op smaak gebracht door al haar deelnemers, leden, publiek, vrijwilligers,… Muzemix kan rekenen op een staf kernteam van denkers en doeners.


Begeleiding & dirigent – De koren van Muzemix worden begeleid door een deskundige en enthousiaste dirigent. Voor de begeleiding van Villa-M en Muze-Academie doen we beroep op jonge gedreven begeleiders met minstens een attest ‘animator in het jeugdwerk’.

Algemene Vergadering – De algemene vergadering van Muzemix komt enkele keren per jaar samen en waakt over de visie, strategische keuzes, financieel beleid,… Onze A.V. ondersteunt Muzemix ook inhoudelijk en praktisch.

Bestuur – De raad van bestuur van Muzemix komt maandelijks samen en houdt zich bezig met de dagdagelijkse opvolging van de werking: opvolging van het aanbod, teamcoaching, financiële verwerkingen,…

Via regelmatige interne vormingsmomenten en jaarlijkse deelname aan externe cursussen of opleidingen hechten we voor onze begeleiders, dirigent en ploeg veel belang aan kwaliteit; zowel op organisatorisch, pedagogisch als kunstzinnige vlak.

Zin om mee je schouders onder Muzemix te zetten? Of goesting om zo nu en dan een vrijwillig handje uit de mouwen te steken? Of mee na te denken over onze projecten? Neem dan zeker contact met ons op, via info@muzemix.be!

Lees hier onze privacyverklaring. 


– Met de steun van –

logo-koor-en-stem
logo2
Dilsen-Stokkem_RGB