Schrijf je nu in!

ZgKj3GG-FzBeb1_jwWzgKZZvRrt1b2d1NCSYxAEoFmk

Benieuwd naar wat Muzemix komend school- en werkjaar allemaal voor jou in petto heeft? Je ontdekt het hieronder! Meer info over inschrijvingen, kan je hier terug vinden.

Muze-Academie (6 t.e.m. 12 jaar)
Proef van tal van kunstdisciplines. Met een sterke focus op circus (30 lesuren!). Kers op de taart: voorstelling voor publiek op het einde van het werkjaar.

Villa-M (13 jaar t.e.m. 16 jaar)
We maken onze eigen theatervoorstelling vanuit een prentenboek. We proeven van theater in alle soorten en vormen. Met een stevige focus op circus. Kers op de taart: voorstelling voor publiek op het einde van het werkjaar!

ZaZoe (5-14 jaar)
We zingen popliedjes en treden meermaals per jaar op. Naast het samen werken aan nummers besteden we ook aandacht aan zangtechnieken en vorming van het muzikale gehoor. Iedereen mag meezingen, ongeacht voorkennis of achtergrond.

NooTuitgang (10-22 jaar
) & Famuuz (20+ jaar)
We zingen popliedjes in verschillende talen en treden meermaals per jaar op. Naast het samen werken aan nummers besteden we ook aandacht aan zangtechnieken en vorming van het muzikale gehoor. Iedereen mag meezingen, ongeacht voorkennis of achtergrond.

STOOM  (percussieafdeling, vanaf 8 jaar en alle generaties daarna) 
De percussie-afdeling is een concept dat verder gaat dan aanleren van percussievaardigheden. De percussiegroep heeft een doe-het-zelf-mentaliteit. Het is een muzische afdeling met muziek en beeldende kunst als insteek. We gaan -gefascineerd door ritme en geluid- op zoek naar unieke geluiden. In de workshops experimenteren we er op los met ritmes en samples.

inschrijven

Share