STOOM

STOOM is de percussie-afdeling van Muzemix en een concept dat verder gaat dan aanleren van percussievaardigheden. STOOM heeft een doe-het-zelf-mentaliteit. Het is een muzische percussie afdeling met muziek en beeldende kunst als insteek. We gaan -gefascineerd door ritme en geluid- op zoek naar unieke geluiden. In de workshops experimenteren we er op los met ritmes en samples.

We zijn niet alleen slagwerkers. We bouwen ook onze eigen percussie-instrumenten en sound systems. We monteren, solderen, lijmen, boren, schroeven, vijlen en verven. We gaan op zoek naar recyclage materiaal om dit om te toveren tot percussie-instrumenten. Dit doen we net zolang tot we dat unieke geluid hebben gevonden waar we naar op zoek zijn. We maken geluidsopnames of zetten alles op video en voegen digitale geluidseffecten toe. Als onze performance op punt staat, verbazen we een live- en onlinepubliek.

Je deelname is actief, je wordt wekelijks betrokken bij het gehele proces: ontwikkeling van ideeën en het uitwerken ervan.

Voor wie? Voor iedereen vanaf 8 jaar (en alle generaties daarna).

Wanneer en waar? Op zondag repeteren we van 10u tot 12u in het M-huis (Rijksweg 170, Lanklaar).

Inschrijven kan hier

Nieuwe leden mogen een paar keer gratis proberen. Als je wil instappen doorheen het jaar, neem je best even contact op met Ronny om samen af te spreken wanneer dat past.

Meer informatie
info@muzemix.be of via Ronny: ronny@muzemix.be  of +32 478 71 80 04.