Sugar&Spice: een nieuw koor voor Muzemix!

Groot nieuws. Vanaf september lanceren we bij Muzemix een nieuw koor: Sugar&Spice. Iedereen vanaf 16 jaar met een grote goesting om als koor straf uit te de hoek te komen, is welkom bij Sugar&Spice. Sugar&Spice is een koor voor jongeren én volwassenen.

We zingen meerstemmig popnummers in verschillende talen en treden meermaals per jaar op. Naast het samen werken aan die nummers besteden we ook veel aandacht aan zang- en koortechnieken en hechten we belang aan een positieve en respectvolle omgang met mekaar. We werken niet met notenbeeld en iedereen mag meezingen, ook zonder voorkennis of muzikale achtergrond.

"Zingen is mijn leven. Daarbij leer ik graag bij én sta ik graag op een podium. Vandaar dat ik helemaal kies voor Sugar&Spice.

Van dirigente Sofie weet ik dat ze van alle nummers telkens iets bijzonder weet te maken; body percussion, een vernieuwende kooropstelling. Dat vind ik uniek! Al heel veel goesting om te starten met Sugar&Spice." Gwenn, één van de eersten die zich inschreef voor Sugar&Spice

Bij dit koor heb je een stevig engagement nodig op muzikaal vlak en op vlak van aanwezigheid. Sugar&Spice is een kersvers popkoor voor mensen die meer koor- en zanguitdaging zoeken. We repeteren aan een stevig tempo en staan met de neus in dezelfde richting: het plezier van zingen in een koor met voldoende challenge die we samen aangaan.

Meer info vind je hier. Of schrijf je in.

Tine van Muzemix