Wat bij een nieuwe lockdown?

2020 wordt een jaar om niet snel te vergeten. Bij de heropstart in september houden we uiteraard rekening met de lopende veiligheidsmaatregelen. We ontvangen jullie graag opnieuw in ons M-huis, en volgen de adviezen van Opendoek en Koor & Stem en de officiële richtlijnen van de overheid om zo veilig mogelijk terug aan de slag te gaan.

Tijdens de Corona periode experimenteerden we ook met een online aanbod voor onze leden. Online koorrepetities voor onze koren, online challenges voor het theateratelier. Met deze nieuwe werkelijkheid in het achterhoofd zijn we bij Muzemix pro-actief aan de slag gegaan en hebben we ons voorbereid op eventuele nieuwe verstrengde maatregelen.

Bij een nieuwe lockdown schakelen we dan ook over op een volwaardig online aanbod voor onze afdelingen. Volwaardige koorrepetities en een volwaardig theateratelier. Wanneer deze online sessies doorgaan lees je bij de praktische info van iedere afdeling.

Ons jaarlijkse M.art optreden gaat in 2021 door op 10 april, en indien de maatregelen het vereisen, brengen we een volwaardig online toonmoment.

Tine van Muzemix